Diensten

Kledingkast update

Herkenbaar voor iedere vrouw: wat moet ik aantrekken vandaag? Je staat voor je kledingkast en hebt geen idee hoe je er die dag top uit kan zien. Wanneer je in de spiegel kijkt wil je een stralende en zelfverzekerde persoonlijkheid zien. Waarom lukt dat niet met de inhoud van je kledingkast, terwijl er toch genoeg leuke, hippe en fijne kledingstukken in hangen?

Wat je nodig hebt is positief, deskundig en onafhankelijk advies. Vanuit jouw behoefte gaan we door je kledingkast heen en kijken wat je allemaal hebt opgeborgen. Die behoefte kan bestaan uit:

  • Nieuwe combinaties met bestaande kleding.
  • Kleuren combinaties maken.
  • Kant en klare sets maken.
  • Miskopen benoemen en verwijderen.
  • Favorieten en must haves bepalen en eventueel later toevoegen.

Voorafgaande aan deze update vind een kort gesprek plaats waarin wij kennis maken en jij vertelt wat je behoefte is. Aan de hand van een aantal vragen die je van te voren van mij krijgt, kunnen we goed voorbereid aan de slag. We stellen tijdens de update vast welke kleurtype jij bent en welke lichaamsvorm jij hebt. Hiermee kunnen we nog doelmatiger door je kledingkast. Wat overblijft is een kledingkast waarin jij jouw eigen persoonlijkheid veel meer herkent en alles wat daarvan afleid verdwenen is.

Kledingkast up-date 4 uur. 225€ incl Btw

Personal Shopping

Vaak komen er vanuit een kledingkast update een aantal vragen:

  • Ik weet niet in welke winkels ik mijn stijl kan vinden.
  • Waar kan ik de items vinden die missen in mijn kast.
  • Hoe voorkom ik miskopen.
  • Met welk budget kan ik wat kopen.
  • Ik winkel niet graag, ik heb hulp nodig.

Maar ook wanneer jij het lastig vindt om kleding te kopen, of je hebt weinig tijd en geen zin om te shoppen, kan Intens Personal Styling jou hierbij helpen.

We gaan samen op pad in een stad naar keuze om in de juiste winkels jouw stijl te vinden. We zoeken naar de beste keuzes voor jou in kleding die jouw pluspunten accentueren en je minpunten camoufleren. Hierbij krijg je tips hoe je verschillende items goed kan combineren en meerdere sets kan maken. Op basis van jouw wensen en budget ga ik de dag voorbereiden, zodat we doelmatig aan het werk kunnen. Uiteindelijk ga jij met kleding naar huis waarin jij je thuis voelt.

Personal shopping: 60€ p/u incl Btw

Persoonlijk stijl advies.

Natuurlijk zijn er veel situaties die een gerichte aanpak vragen. Er is een sollicitatie gesprek, of er is een presentatie op je werk die jij moet geven. Er kan een gelegenheid zijn waar je qua kleding uit je comfortzone moet. Dan wil je graag dat de kleding bij jouw persoonlijkheid past. Zo maar een paar situaties waar je hulp bij wil ontvangen.

Of je wilt persoonlijk advies wanneer je na een periode, waarin het niet zo goed met je ging, weer aan het werk moet. Je hebt een burn-out gehad of bent hersteld van een ziekte periode Dan wil je weer “sterk” overkomen en je zelfverzekerd voelen. Met de juiste kleding kan je daarin een grote stap maken. Door het persoonlijk stijl advies weet jij welke kledingstukken je moet dragen om jezelf weer te laten stralen. Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

Persoonlijk stijl advies: 60€ p/u incl Btw

Workshops

De workshop Je Eigen Stijl is een workshop waarin je gaat ontdekken uit welke kenmerken jouw eigen stijl bestaat. Samen met bv een groep vriendinnen ga je op een creatieve manier ontdekken waar je sterke kanten liggen qua kleuren en vormen. Je gaat een moodboard maken en je hebt een eigen sessie voor de spiegel waarbij je alles kan vragen en uitproberen. Aan de hand van meegebrachte topstukken en miskopen kunnen we laten zien waarom welke kleding wel en niet voor je werkt.

Workshop duurt 3 uur, 45€ pp incl Btw

The secret of great style is to feel good in what you wear