De snelste manier om kleding in je kast te krijgen waar jij niet geïnspireerd en blij van wordt

De uitdrukking “een kast vol maar niets om aan te trekken” kom ik helaas maar al te vaak tegen. Is dat jouw gevoel ook als je opstaat en je staat voor je kledingkast. Zucht…. je ziet van alles maar wat past bij elkaar en waar voel ik mij lekker in vandaag. En he,, die leuke sweater staat toch niet zo leuk als dat je dacht. Je ervaart stress van de hoeveelheid kleding die je ziet en je wordt onzeker omdat je gaan “WOW” effect ervaart

Laat mij jou in deze situatie helpen. Ik kan samen met jou een kledingkast creeren waar jij wel blij van wordt en als je opstaat je zin hebt om dat”WOW” effect te gaan ervaren. WANT HET KAN GEWOON.

Met een kledingkast up-date ben jij zo weer klaar voor de zomer of winter

Wij hebben een kort interview waarin jij aangeeft wat jouw wensen zijn op gebied van wie je bent en wat je wilt uitstralen.Welke kleedmomenten heb je en welke kleuren spreken je aan. Daarna bepalen we welke lichaams-vormen jij hebt en kleurtype jij bent.We maken nieuwe sets met bestaande kleding en bepalen een wishlist van items waar jouw kledingkast nog veelzijdiger van wordt. Maar natuurlijk ruimen we ook lekker goed op zodat er overzicht komt.

Dus een antwoord op de vraag ”De snelste manier om kleding in je kast te krijgen waar je niet geïnspireerd en blij van wordt” is nu beantwoordt. Ga met mij aan de slag en voorkom deze stress en ontevredenheid. Zet een stap naar een stralende en zelfverzekerde persoonlijkheid.

Laat je email-adres achter op http://www.intenspersonalstyling.nl/contact/ en maak gebruik van de introductie prijs van 199€ (4 uur durende sessie)