Over

Linda van Keulen van Intens Personal Styling helpt jou om je eigen kledingstijl te ontdekken. Als jij weet waarin jouw persoonlijkheid het beste naar voren komt is het ook makkelijker om keuzes te maken met kleding shoppen en je kledingkast beheren. Waar voel jij je lekker in en straal daarmee uit wie je wilt zijn. Kleding is een middel om te laten zien wie je bent en waar jij voor staat.

Hoe kan ik je helpen?

Intens Personal Styling biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw eigen kledingstijl te ontdekken:

  • Kledingkast update: Hierbij gaan wij door je kast heen en selecteren de juiste kleding die bij jou past qua stijl, kleur en vorm.
  • Personal Shopping: Persoonlijke begeleiding bij het shoppen van een nieuwe garderobe, of essentiële toevoegingen in jouw kledingkast.
  • Workshops: Een gezellige manier om met bijvoorbeeld een groep vriendinnen op een creatieve manier je eigen kledingstijl te ontdekken.

Wie is Linda?

Intens Personal Styling is Linda van Keulen.Linda van Keulen Zij is een spontane warme persoonlijkheid met een passie voor mensen en mode. Linda heeft meer dan 25 jaar ervaring in de mode branche. Zij heeft gewerkt bij verschillende modebedrijven op gebied van styling en verkoop. Haar kracht zit in het menselijk contact. Om deze diensten aan te bieden heeft Linda de opleiding als Imagocoach gedaan en zich verdiept in Personal Styling.

“De juiste kledingstijl vinden en daarmee uitstralen wie of wat je bent…Het kan zijn dat je in een andere fase van je leven komt. Qua werk, met je gezin of je persoonlijkheid is veranderd. Kleding moet echt bij jou passen en je wilt je niet druk maken over wat de juiste kleding is om te dragen. Je bent zelfverzekerder en straalt dat duidelijk uit.”

“Heerlijk om dat proces mee te maken. Ik ga jou daarin coachen en laat jouw wensen hierin leidend zijn. Je kan zoekende zijn op gebied van kleur, lichaamsvorm (welk model past het beste bij jou) of wat wil je uitstralen. Samen kunnen we met voorbeelden uit je kledingkast of in de winkel een heel duidelijk beeld voor je neerzetten.

Linda van Keulen

“Jezelf moeten presenteren bij bijvoorbeeld een sollicitatie, presentatie of in een leidende rol in je baan. Belangrijke momenten in je leven en waarin de juiste kleding van groot belang is. Het geeft je zelfvertrouwen een boost om deze  klus te klaren. Dan is het fijn om in deze belangrijke processen iemand te hebben die jou daarin coacht.”

 

Kijk bij diensten waar ik jou mee kan helpen en mail of bel mij. Kijk hier voor mijn contactgegevens.