Waarom je te veel miskopen doet

Op dit moment is het in de winkels en webshops weer volop Sale. Voor de liefhebbers van koopjes weer een uitgelezen kans om kleding te bemachtigen voor een veel lagere prijs. Dat kan op het moment van aankoop een geluksgevoel geven waar je intens blij van kan worden. Maar… dit kan helaas al snel omslaan in een teleurgesteld gevoel wanneer je dit kledingstuk wilt gaan dragen. HOE KAN DAT????

Ja, je hebt het gepast en het zat toch prima, vond je…. En ja het past qua kleur ook bij die broek die je in gedachte had….. En het is een kleding item wat op dat moment in de mode is…… Dus waarom wordt je er dan niet blij van als je het aantrekt?

Je bent waarschijnlijk uit het oog verloren dat deze kleding niet de kenmerken heeft die bij jou passen. Het niet een juiste kleur voor je of het model flateert je niet. Je hebt je laten verleiden door de sale en de lage prijzen. Daardoor lijkt het heel aantrekkelijk om het te kopen maar heb je er geen draagplezier van. Uiteindelijk heb je geld uit gegeven voor kleding wat je niet draagt. En je kledingkast wordt hiermee ook voller.

Dus houd scherp voor ogen in de uitverkoop… kleur en model moeten matchen met jou! Als dan de prijs ook oke is heb je een waanzinnige goede aankoop gedaan. En daar wordt je echt blij van.

Wil jij ook weten welk kleurtype en figuurtype jij bent kijk dan op http://www.intenspersonalstyling.nl/diensten